Behangen

Ook behangen behoort tot onze expertises. Wij weten welk behang het beste bij uw wensen past. 

Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV, behang en behangen

Behang op de juiste wijze aanbrengen kan een lastig klusje zijn. Welke materialen moet ik gebruiken? Welke lijm past bij mijn toepassing? Allemaal vragen waar u alvorens u gaat behangen antwoord op wil hebben.
Bespaar uzelf de moeite en laat ons uw behang vakkundig aanbrengen. Het scheelt u veel werk en voor onze vakmensen is dit klusje zo geklaard. Ook bieden wij veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan fotobehang, glasvezelbehang en vliesbehang.

Fotobehang

Fotobehang kunt u laten printen met een door u uitgekozen afbeelding of foto er op. Dit kan voor mooie effecten zorgen. Naast mooie effecten kan fotobehang dienen als communicatie uiting voor uw bedrijf.

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is zeer sterk en geschikt voor muren die het zwaar te verduren hebben. Wij kunnen u adviseren over de toepassingen van glasweefselbehang.

Vliesbehang

Vliesbehang is sterker dan traditioneel behang. Vliesbehang wordt ook wel snelbehang genoemd, het is snel aan te brengen. Vliesbehang is ook weer gemakkelijk te verwijderen.

Wanneer u wil gaan behangen is een goede voorbereiding het halve werk. De muren die u wil gaan behangen moeten goed voorbereid worden om tot een mooi resultaat te komen. Wanneer er reeds behang op deze muren zit zal dit verwijderd moeten worden. Oud behang verwijderen samen met alle lijmresten en lastige kleine stukjes kan een heel gedoe zijn. De vakmensen van Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV maken ook van deze voorbereiding licht werk.
Wij beschikken over de juiste middelen, apparatuur en kennis om er een simpel klusje te maken.

posterbehang
houx-eindhoven-2

Waarom laten behangen door vakmensen?

Zoals al eerder gezegd ervaren veel mensen behangen als een heel gedoe. Dat kan het ook zijn, wanneer iemand het werk niet in de vingers heeft kan het een langdurige klus worden.

Veel gestelde vragen zijn

Welk behang moet ik gebruiken?

Welke lijm past bij mijn gekozen behang?

Hoeveel rollen heb ik nodig?

Hoeveel banen haal ik uit een rol?

Waar begin ik met behangen?

Hoe kom ik op lastige plekken? (achter de radiator, in hoeken etc)

Allemaal belangrijke vragen waar niet iedereen zomaar antwoord op heeft.

Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV staat klaar om deze vragen voor u te beantwoorden en het klusje uit handen te nemen. Wij zijn er ook voor u om te adviseren over bijvoorbeeld de kleur die bij uw wens past. Twijfel niet en laat ons uw behang vakkundig komen aanbrengen. Neem eens contact op met Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV en vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak zodat wij de mogelijkheden in uw situatie eens kunnen komen bekijken.

Neem contact op

Twijfel niet om contact met ons op te nemen wanneer u op zoek bent naar schilderwerk in de breedste zin van het woord.