Schilder

Op zoek naar echte vakmensen? Bij Schildersbedrijf Marcel Heyligers B.V. bent u aan het juiste adres. 

Schilderwerk door een vakbekwame schilder

Bij Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV verzorgen we al uw schilderwerk, zowel binnen als buitenschilderwerk maar ook reclame schilderwerk. Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV is gevestigd in Sittard. Samen met ons team leveren we schilderwerk van hoge kwaliteit. We maken gebruik van duurzame en professionele materialen, die ervoor zorgen dat het schilderwerk een beschermende functie heeft. Natuurlijk zorgen wij ook voor een goede nazorg en afwerking.
Als u wilt, staan we ook voor u klaar met professioneel kleuradvies en in overleg kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Zo blijft uw houtwerk in topvorm!

Waarom goed schilderwerk van groot belang is

Goed schilderwerk is van groot belang. Wanneer u uw kozijnen en andere houtwerken in goede conditie wil houden is schilderwerk door een vakbekwame schilder een absolute must.
Al de houtwerken in en om uw woning hebben met enige regelmaat aandacht nodig om deze in goede conditie te houden. Wanneer u om wat voor reden dan ook vergeet om aandacht aan uw houtwerken te besteden dan krijgt u al snel te maken met houtrot. Houtrot is makkelijk te voorkomen door uw houtwerken regelmatig te laten controleren door een professionele schilder en waar nodig bij te laten werken.
Naast schilderwerkzaamheden aan houtwerken verzorgen we bij Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV ook al uw andere schilderwerk. Een mooi kleurtje in huis kan bijvoorbeeld de sfeer van uw woning ten goede komen. U kunt onze schilder de gewenste kleur binnenshuis én buitenshuis aan laten brengen, ook kunnen onze specialisten u professioneel kleuradvies geven wanneer u niet zeker weet voor welke kleur u moet kiezen. Zo bent u er van verzekerd dat u achteraf tevreden bent over het uitgevoerde werk door de schilder én dat de verf op professionele en vakbekwame wijze is aangebracht en geselecteerd.

diensten-schilder-img1
schilder-img1

Reclame schilderwerk

Schilderwerk kan ook een communicatie-functie hebben. Wilt u zichzelf onderscheiden? Laat ons dan schilderwerk op maat verzorgen voor uw bedrijf of organisatie.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld logo’s aanbrengen op buitenwanden of op maat gemaakt schilderwerk op uw binnenmuren om een originele indruk te maken op uw gasten of klanten.
Reclame schilderwerk kent vele vormen, wij houden van originele ideeën en denken graag met u mee als u op zoek bent naar bijzondere schilderwerken op maat.

Neem contact op

Twijfel niet om contact met ons op te nemen wanneer u op zoek bent naar schilderwerk in de breedste zin van het woord.