Winterschilder

Schildersbedrijf Marcel Heyligers staat ook in de wintermaanden voor u klaar. Zoekt u een winterschilder? Zoek dan niet verder!

DE WINTERSCHILDER

De ‘R’ zit weer in de maand, dat betekent dat het tijd is voor de winterschilder! Ook Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV is de komende periode weer actief als winterschilder.

Wat kunt u verwachten van de winterschilder?

Schakel ons direct in voor onderhoud aan uw huis of bedrijfspand. Met onze speciale verf die ook bij lagere temperaturen een mooi en duurzaam resultaat geeft, trotseren we de kou om uw pand weer goed in de verf te zetten. De kozijnen, de gevel en eigenlijk het hele exterieur schilderen we naar uw wensen. Met onze speciale voorzieningen zoals steigers en afscherming, gaan we elke klus tegemoet. Als u wilt, nemen we ook het binnen schilderwerk voor onze rekening, met als resultaat een prachtig opgefriste woonkamer, hal, overloop en slaapkamer. Graag adviseren we u vrijblijvend over kleur- en materiaalgebruik.

hotel-merici-4

Maak nu gebruik van de winterschilder en profiteer!

Onderhoud uw huis of bedrijfspand juist ook in de wintermaanden. Wij garanderen de hoogste kwaliteit voor ons schilderwerk. En de prijs is in alle maanden met een ‘R’ erin extra voordelig. U ontvangt namelijk 8% korting op de projectprijs! Meer weten? Neem dan nu contact met ons op voor een afspraak en vrijblijvende offerte. Het is namelijk weer tijd voor de winterschilder!

Neem contact op

Twijfel niet om contact met ons op te nemen wanneer u op zoek bent naar schilderwerk in de breedste zin van het woord.