Houtrot reparatie

Goed schilderwerk en houtrot reparatie gaan hand in hand. Wij bieden houtrot reparatie dan ook alleen in combinatie met schilderwerk aan. Zo kunnen wij onze gewenste standaard leveren.

houtrot-reparatie-img1

Houtrot en houtrot reparatie

Alleen mogelijk in combinatie met schilderwerk

Kozijnen en houtrot, een combinatie die u, en wij liever niet zien. Het is te voorkomen wanneer u uw houtwerken goed laat onderhouden. Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV staat voor u klaar om uw houtwerken te onderhouden om rotten te voorkomen en voor houtrot reparatie waar nodig.
Heeft u het vermoeden dat u toch met rottend hout te maken heeft? Schakel ons dan in om uw houtwerken te komen inspecteren en voor houtrot reparatie. Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV is gespecialiseerd in het aanpakken van rot aan houtwerken. Wij voeren houtrot reparatie uit aan al uw houtwerken en kunnen deze vervolgens blijven onderhouden om problemen in de toekomst te voorkomen.

Houtrot reparatie

Wanneer u te maken heeft met houtrot aan uw houten gevelwerken is dat erg vervelend. Het is echter belangrijk om er vroeg bij te zijn als het gaat om reparatie van deze rotte plekken. Dit kan op de lange termijn hogere kosten voorkomen.
Het is verstandig om uw houten gevelwerken met enige regelmaat door vakmensen te laten controleren. De exacte staat van uw houtwerken is niet altijd meteen zichtbaar, wanneer de verf van bijvoorbeeld uw kozijnen af begint te bladderen is het vaak al te laat. Gelukkig zijn kozijnen vaak nog te herstellen door de rotte stukken te vervangen door nieuwe stukken dit geldt ook voor uw andere houtwerken.
Laat ons eens een inventarisatie maken van de staat van uw houtwerken zodat wij u kunnen adviseren over onderhoud en of eventuele reparaties. Neem daar voor eens contact met ons op en voorkom hogere kosten op de lange termijn.

houtrot-reparatie-img3

Oorzaken

Het rotten van houtwerken in en om uw huis kan vele oorzaken hebben. Slecht schilderwerk is oorzaak nummer één! Door slecht schilderwerk krijgt vocht de kans om uw hout aan te gaan tasten waardoor het kan gaan rotten. Twijfelt u over de kwaliteit van uw schilderwerk? Neem eens contact met ons op, wij komen al uw houtwerken inspecteren en geven eerlijk advies over onderhoud en eventuele reparaties.

Neem contact op

Twijfel niet om contact met ons op te nemen wanneer u op zoek bent naar schilderwerk in de breedste zin van het woord.