Glas zetten

Schakel de vakmensen van Marcel Heyligers in. Wij zijn ook gespecialiseerd in glas in lood.

Glas zetten

Glas zetten? Schakel de vakmensen van Marcel Heyligers in.

Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV staat voor u klaar wanneer er glas gezet moet worden. Wij zetten enkel glas, dubbelglas maar ook bijvoorbeeld geluidsisolatieglas.
Glas zetten is specialistisch werk en het is van groots belang dat dit door een vakkundig persoon gedaan wordt. Wij van Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV beschikken over de nodige ervaring als het gaat om glas zetten.
Door onze ervaring met glas zetten zijn wij in staat om u snel verder te helpen wanneer u behoefte heeft aan het plaatsen van glas. Onze vakmensen hebben de kennis en ervaring in huis om uw klus voor glas zetten snel en professioneel uit te voeren.

Van enkel glas naar dubbelglas

Zijn uw ramen aan vervanging toe? Of wilt u uw wooncomfort aanzienlijk vergroten door betere isolatie? Dan is het verstandig om in ieder geval dubbel glas in uw pand of woning te laten plaatsen.
Wanneer u in uw woning of pand nog enkel glas heeft dan is er ruimte voor verbetering. De upgrade naar dubbelglas komt zowel het comfort ten goede als de energiezuinigheid van uw woning of pand. Dit alles door de betere isolatie van dubbelglas.
Bij Schildersbedrijf Marcel Heyligers BV bieden wij de mogelijkheid om uw oude ruiten te vervangen door dubbele ruiten. Dit houdt in dat niet alleen de ruiten vervangen worden door moderne dubbele ruiten maar ook de kozijnen worden vernieuwd (voor het vervangen van kozijnen schakelen wij een externe partij in). Dubbelglas past vaak niet in de oude kozijnen waar reeds enkel glas in zit. Daarom is het in veel gevallen nodig om modernere kozijnen te plaatsen zodat dubbelglas een haalbare optie wordt.

Glas in lood

Glas in lood reparatie en productie is echt vakwerk. Steeds minder mensen bezitten de kunst van Glas in lood. Bij de vakmensen van Heyligers bent u aan het goede adres voor reparatiewerkzaamheden aan uw glas in lood ramen. Wij kunnen ook Glas in lood ramen voor u op maat maken. Zoekt u een specialist op het gebied van Glas in lood? Twijfel dan niet en neem contact op met Schildersbedrijf Heyligers, wij hebben de kennis en middelen in huis om uw vraag naar Glas in lood werkzaamheden te beantwoorden.

Heyligers Glas in lood werkzaamheden

Een greep uit Glas in lood ramen die wij geproduceerd / gerepareerd hebben.

Neem contact op

Twijfel niet om contact met ons op te nemen wanneer u op zoek bent naar schilderwerk in de breedste zin van het woord.